Tweedehands auto-dealers veranderen de kilometaire tabel die wordt veroordeeld tot "Retreat One Lost Three"

Tweedehands auto-dealers veranderen de kilometaire tabel die wordt veroordeeld tot "Retreat One Lost Three"

  Samen met de tweedehands autohandel, kwamen een groot aantal gebruikte auto-transactiefraude-gevallen het gerechtelijk proces in. In het typische geval van Beijing, een typisch geval, herinnert de consument aan hoe ze tweedehands autovertredingsmijn te vermijden. Qu Mou kocht een gebruikte auto via een oud motorvoertuigbedrijf, en het aantal voertuigen dat door het contract wordt geleverd, is 10.000.

Na de aankoop, QU MOUDING De beoordeling van het bedrijf voor identificatie van het aantal rij-kilometers dat betrokken is bij het voertuig, toonden de resultaten aan dat de kilometerstand van de auto is gewijzigd; de werkelijke KM zou meer dan 220.000 moeten zijn.

Rustig betaalt 5.000 yuan. Daarna, Qu, met frauduleuze, het contract, dat door de vervolging werd vrijgelaten en de aankoopprijs teruggestuurd door het Old Motor Vehicle Brokerage Company, met 3 keer compensatie en het betalen van de beoordelingskosten. Het bemiddelingsbedrijf is van mening dat na de verwerving van voertuigen die betrokken zijn in het geval, het detectierapport bleek dat de indicatie een kilometers van 10.000 kilometer heeft, en het gebruik van de testgegevens aan Samuel, er is geen fraude.

  Het Hof oordeelde dat de kilometerstand van de tweedehands auto rechtstreeks de aankoopoptie van de consument be?nvloedt, die tot de reikwijdte van de consument zou behoren. Verweerster moet voorzichtig zijn ge?dentificeerd als een professioneel autoverkoopbedrijf en de consument informeren.

Het door het bedrijf uitgegeven voertuigcertificeringsrapport is geschreven in de vintage kilometers van het voertuig is 10.000 kilometer, maar het verslag is verduidelijkt dat de aflezing van de kilometerstand niet de basis is voor het beoordelen van de werkelijke kilometers van het geverifieerde voertuig.

De verdachte als een professionele operator heeft frauduleuze intentie. Het Hof heeft vastgesteld dat de twee partijen werden verkocht, het oude Motor Vehicle Brokerage Company heeft de aankoop, compensatie voor 3 keer compensatie terugbetaald en het betaalde van de voertuiginspectiekosten van 5.000 yuan.

  Rechter suggereert dat de auto-exploitant willekeurig met de kilometers verbergen of het gedrag van de Real Miles verbergt, en het is opzettelijk informeren over valse situaties, waardoor consumenten fouten kunnen maken, afhankelijk van de omstandigheden kan fraude vormen. Als er inderdaad frauduleus gedrag is, volgens de "Consumer Rights Protection Law", moet de auto-operator de wettelijke verantwoordelijkheid dragen om een ??verlies terug te trekken.

Als de consument wordt gevonden, als het probleem wordt gevonden, moet het worden getest door een speciaal voertuigbeoordelingsbedrijf, en het bewijsmateriaal moet op tijd worden verzameld om rechten op de rechtbank te claimen.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。