Shanghai: In de entertainmentlocatie is er zo’n "klein blad" vrijwilligersam.

Shanghai: In de entertainmentlocatie is er zo’n "klein blad" vrijwilligersam.

  People’s Network Shanghai 7 november (Gongsha) in de beurs is niet alleen een fase van economische en handelsuitwisselingen in de wereld, maar ook de jonge vrienden delen wijsheid, uitwisselen idee?n en praten over de toekomstige fase, maar ook "kleine bladeren" bloeien . Jeugd en tonen van self-stijl stadium. Het opzetten van patriottische gezondheid en gezondheid in de vrijwilligers in de Expo-vrijwilligers, wordt het vrijwilligersteam geleid door de Municipal Health Promotion Committee en de Communistische Comité Jeugd League Shanghai, Shanghai Health Promotion Center, Shanghai Control Rook Sociation, Shanghai Health Medicine The Hospital, The Qingpu District Gezondheid en gezondheidscommissie Specifieke organisatie-implementatie van de organisatie, elk van de taken, alle soorten ontberingen, nauw samenwerken en garandeert de gezonde vrijwilligersdienst tijdens de expo tot stevig vooruit en de effectiviteit te bereiken.

  60 "Kleine bladeren" Vrijwilligers zijn van Shanghai University of Traditional Chinese Medicine, Shanghai Health Medical College, Vrijwilligers-service Inhoud inclusief tentoonstelling van epidemische preventie en controle, publiciteit, ruimtelijke gezondheidsdienstbegeleiding, raadpleging van noodhulp, het beheersen van sigarettenpropaganda.

Vrijwilligers voeren elke dag vrijwilligersdiensten uit tijdens de tentoonstelling, herinneren de exposant en het personeel eraan om het masker te standaardiseren, de sociale afstand te handhaven, de milieugezondheid schoon te houden, schending van de gezondheid, ontmoedigen overtredingen, roken en begeleiding om aan te duiden op rookpunten, enz. Mooi gezond landschap. Om de gezonde vrijwilligersdienst van deze tentoonstelling gedetailleerder te maken, "het bouwen van een volledige, breeddekte ingang, goede gezondheidspropaganda-sfeer" werkdoelen.

Belangrijke propaganda-plaatsen en -punten en propaganda-platforms omvatten de belangrijkste ingangen en uitgangen van de tentoonstellingszalen, entree Security Administration, Vrijwilligers Service Center, Medical Services Site, Board, Public Work Service Area, Consultation Desk, enz., Door te vouwen, posters, handheld propaganda, tentoonstellingsborden, enz., Uitgerust met promotie-gegevensrekken, enz.

Onder hen is onze Patriottische Health and Health Promotion Volunteer-team belangrijker, mobiele, mooie gezonde City Propaganda-visitekaartjes in de Expo. (Editor: AI YU, KANG MENGQI) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。